skip to Main Content
Zakenreis

De perfecte handbagage koffer voor een zakenreis

Een onderdeel waar de moderne zakelijke wereld bijna niet meer omheen kan, zijn zakelijke reizen naar het buitenland. Waar de ene persoon regelmatig voor werk op pad is, is dit voor een ander eerder een uitzondering. Eén wens hebben alle zakenreizigers echter gemeen: een zo stressvrij en efficiënt mogelijke reis. Dé manier om dit voor elkaar te krijgen, is door op reis te gaan met de perfecte handbagage koffer. Maar waar moet zo’n perfecte koffer nu eigenlijk aan voldoen? In dit artikel bieden we je praktische tips en laten we je nadenken over overwegingen die je uiteindelijk aan de perfecte koffer helpen.

De juiste handbagage, hoe kies je die?

Een zakelijke reis heeft altijd een doel en afhankelijk van dit doel zul je jouw handbagage samenstellen. Hieronder staan een aantal punten die je helpen na te denken over enkele keuzes om te maken:

De regels van luchtvaartmaatschappijen

Het eerste om te controleren voor je na kunt gaan denken over de juiste handbagage zijn de regels van de luchtvaartmaatschappij waarmee je zult vliegen. Luchtvaartmaatschappijen werken allemaal met hun eigen regels wat betreft de afmetingen en het gewicht van koffers, en deze regels kunnen erg van elkaar verschillen. Om problemen op de luchthaven te voorkomen, is het verstandig om vooraf te controleren aan welke eisen jouw koffer moet voldoen.

Wat heb je nodig in een handbagage koffer

Bedenk welke functies een koffer moet hebben voor je op reis gaat. Is het noodzakelijk om jouw laptop beschermd en goed toegankelijk te hebben? Als je met veel documenten of belangrijke formulieren reist, kan het nodig zijn om een handbagage koffer met extra zakken en vakken te hebben. Op basis van de behoeftes die je hebt, kies je een koffer die het beste aansluit.

Zakenreis

Wat voor koffer is geschikt voor mijn zakenreis?

Voor het kiezen van de perfecte koffer voor jouw zakenreis zijn er enkele vragen die je voor jezelf zou kunnen beantwoorden:

Hoe lang duurt de reis?

Denk eens na over de gemiddelde lengte van jouw zakelijke reis. Als je over het algemeen korte reizen maakt, is een handbagage koffer meer dan genoeg. Overweeg een handbagage koffer met stevige handgreep en soepele wielen om vakkundig overtal tussendoor te kunnen manoeuvreren. Kies bijvoorbeeld een oranje koffer naar jouw smaak via NoBoringSuitcases.com of reis met een koffer met zakelijk logo.

Als je voor zakelijke reizen hele weken van huis bent, is een handbagage koffer niet groot genoeg. Kies dan dus voor een grotere koffer die in het ruim van het vliegtuig moet. Kortom, zorg ervoor dat het type koffer dat je kiest, aansluit bij het type reis en jouw behoefte.

Harde of zachte koffer

Handbagage koffers zijn in verschillende uitvoeringen te vinden. Eén van de verschillen zit hem in de buitenkant van de koffer. Er bestaan zachte koffers die lichter van gewicht en flexibel zijn. Daarentegen kunnen harde koffers tegen een stootje en zijn ze steviger, waardoor ze een betere bescherming voor de inhoud van jouw koffer bieden.

Slim inpakken voor een zakenreis

Handbagage koffers zijn natuurlijk niet de grootste en kunnen niet de meeste inhoud meedragen. Daarom is het verstandig om jouw bagage slim in te pakken om toch zo veel mogelijk mee te kunnen nemen. Enkele tips zijn:

  • Maak een inpaklijst;
  • Rol jouw kleding op;
  • Neem zo weinig mogelijk schoenen mee;
  • Gebruik toiletartikelen in reisformaat.

Ga voortaan stressvrij op een succesvolle zakenreis door de perfecte handbagage koffer te kiezen!

Back To Top