skip to Main Content
Therapie Bij Psycholoog

Waarom therapie bij DenkPro in Gouda jouw leven kan veranderen

Heb je ooit overwogen om therapie te volgen, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Therapie kan een grote impact hebben op je leven, vooral wanneer je kiest voor een ervaren psycholoog zoals bij DenkPro in Gouda. In deze blog beantwoorden we vier belangrijke vragen over therapie bij DenkPro.

Wat zijn de voordelen van therapie bij een psycholoog?

Therapie biedt veel voordelen, zowel op korte als lange termijn. Een van de belangrijkste voordelen is dat je leert omgaan met stress en angst. Bij DenkPro krijg je tools en technieken aangereikt die je helpen om je emoties beter te reguleren. Bovendien kan therapie je zelfvertrouwen vergroten en je relaties verbeteren. Door samen te werken met een psycholoog, krijg je inzicht in je gedachten en gedragspatronen. Dit helpt je om positieve veranderingen door te voeren in je leven.

Hoe verloopt een eerste afspraak bij een psycholoog?

Een eerste afspraak bij DenkPro is vaak spannend, maar het is vooral een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreek je met de psycholoog wat je klachten zijn en wat je hoopt te bereiken met therapie. De psycholoog zal je vragen stellen om een goed beeld te krijgen van je situatie. Vervolgens maken jullie samen een plan voor de therapie. Deze eerste afspraak is ook een goede gelegenheid om te zien of je een klik voelt met de psycholoog. Vertrouwen en comfort zijn essentieel voor een succesvolle therapie.

Wat zijn de specialisaties van DenkPro?

DenkPro heeft een breed scala aan specialisaties. Dit betekent dat je altijd de juiste hulp kunt vinden voor jouw specifieke probleem. DenkPro biedt therapie voor angst- en stemmingsstoornissen, relatieproblemen, trauma, en nog veel meer. Ze maken gebruik van verschillende therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR en oplossingsgerichte therapie. Hierdoor kunnen ze de therapie altijd aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Hoeveel kost een psycholoog in Gouda?

Bij DenkPro in Gouda variëren de kosten per sessie. Hier is een overzicht van de tarieven:

  • Behandelsessie (45 minuten): €135,89
  • EMDR therapie (45 minuten): €135,89
  • EMDR therapie (60 minuten): €161,46
  • EMDR therapie (90 minuten): €242,76
  • Intakegesprek (60 minuten): €183,44

DenkPro heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Als je een naturapolis hebt, krijg je ongeveer 70% van het bedrag terug via je verzekeraar. Bij een restitutiepolis is de vergoeding meestal tussen de 90% en 100%. Er moet wel sprake zijn van een vergoede diagnose en een verwijsbrief is noodzakelijk. In alle gevallen wordt je eigen risico aangesproken.

Trajecten bij DenkPro duren gemiddeld 10 sessies. In het begin zie je elkaar wekelijks, daarna ongeveer eens in de twee weken. In overleg kunnen de sessies vanaf het begin om de twee weken plaatsvinden als de klachten dit toelaten. Soms is je werkgever bereid om de kosten van een traject te vergoeden.

Klaar voor de volgende stap?

DenkPro in Gouda staat klaar om je te helpen met jouw mentale gezondheid. Of je nu worstelt met angst, stress of andere problemen, hun ervaren psychologen bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Plan vandaag nog je eerste afspraak en ontdek hoe therapie jouw leven kan veranderen.

Back To Top