skip to Main Content
Zaken Doen In Thailand

Zaken doen in Thailand? Wij geven je 5 tips!

  • Blog

Thailand is een land met een rijke cultuur en geschiedenis. Er zijn veel mooie plekken om te bezoeken en er is altijd wel iets te doen. Het kan dan ook verleidelijk zijn om zaken te willen doen in dit land. In dit artikel geven wij je 5 tips die je helpen om succesvol zaken te doen in Thailand!

Lijst met 5 tips voor zaken doen in Thailand

1. Zorg ervoor dat u een goede, betrouwbare vertaal- en tolkdienst hebt voordat u naar Thailand reist. Dit kan u helpen bij het vermijden van problemen en misverstanden met uw Thaise zakenpartners.

2. Wees beleefd en respectvol tegenover uw Thaise zakenpartners. Vermijd beledigende opmerkingen of gebaren en onthoud dat ze waarschijnlijk verschillende waarden en normen hebben dan u.

3. Probeer niet te onderhandelen over alles. Sommige dingen zijn vastgesteld en niet onderhandelbaar, dus probeer niet alles te veranderen of aan te passen. Het is beter om een beetje flexibel te zijn en soms wat toe te geven, dan alles in twijfel te trekken of ertegenin te gaan.

4. Zorg ervoor dat u weet wanneer en hoe u moet buigen. In Thailand is het gebruikelijk om te buigen wanneer je iemand ontmoet of wanneer je iets aan iemand vraagt. Hoe lager je buigt, hoe meer respect je toont.

5. Wees geduldig. Soms duurt alles wat langer in Thailand dan je gewend bent, dus wees geduldig en verwacht niet dat alles meteen gebeurt.

Zaken doen in Thailand

Wat is de beste manier om zaken te doen in Thailand?

Als je zaken wilt doen in Thailand, is het belangrijk om eerst wat achtergrondinformatie te verzamelen. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de cultuurverschillen, de taalbarrière en het feit dat je misschien niet bekend bent met de wetten en regels in Thailand. Het is daarom raadzaam om een ​​gedegen onderzoek te doen voordat je aan je zakenavontuur in Thailand begint.

In dit artikel lees je wat de beste manier is om zaken te doen in Thailand. We geven tips over hoe je succesvol kunt zijn in Thai zakendoen door middel van een goede voorbereiding, het leren kennen van de cultuur en het opzetten van een sterke netwerk. Als je deze adviezen

Wat zijn de gevaren van zakendoen in Thailand?

Wat zijn de gevaren van zakendoen in Thailand?

In Thailand is het niet ongewoon dat bedrijven worden opgericht met slechts een kleine investering. Dit maakt het aantrekkelijk voor veel ondernemers, maar er zijn ook gevaren. Als u niet voorzichtig bent, kunt u gemakkelijk opgelicht worden of in een oplichterij terechtkomen. Er zijn ook veel regels en wetten die u moet volgen als u in Thailand gaat zaken doen, dus het is belangrijk om goed onderzoek te doen voordat u besluit om te investeren.

Hoe kun je het beste een Thaise partner vinden?

Wanneer je op zoek bent naar een Thaise partner, is het belangrijk om te weten waar je moet zoeken. Er zijn veel verschillende manieren om Thaise vrouwen te ontmoeten, maar sommige zijn beter dan andere. In dit artikel zullen we enkele van de beste manieren bespreken om een ​​Thaise partner te vinden.

Als je in Thailand woont, dan is de eerste plek om te zoeken naar een Thaise partner natuurlijk in het land zelf. Er zijn veel verschillende manieren om Thaise vrouwen in Thailand te ontmoeten. Je kunt ze ontmoeten in bars of clubs, of je kunt ze gewoon ontmoeten op straat. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je weet hoe je ze moet benaderen.

Zaken doen in Thailand

Wat zijn de valkuilen van zakendoen in thailand?

De valkuilen van zakendoen in Thailand kunnen vervelend zijn, maar als je weet waar je op moet letten, kun je ze eenvoudig voorkomen. Er zijn veel oplichters in Thailand die proberen toeristen en zakenmensen te bedriegen. Sommige mensen proberen je bijvoorbeeld te laten betalen voor iets dat gratis is, of ze proberen je te laten tekenen voor een dure aankoop die je niet wilt maken. Als je weet hoe je deze trucs herkent, kun je ze eenvoudig vermijden.

Hoe kom ik aan klanten in thailand?

In Thailand zijn er veel mogelijkheden om klanten te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de vele toeristen die het land jaarlijks bezoeken. Door een aantrekkelijke blog te schrijven over je bedrijf of product, kun je veel bezoekers naar je website trekken. Ook kan het verstandig zijn om je bedrijf te promoten op sociale media, zoals Facebook en Twitter. Er zijn veel Thaise mensen die actief gebruikmaken van deze sites en door jouw bedrijf te laten zien, krijg je misschien wel nieuwe klanten.

Zaken doen in thailand?

Zaken doen in Thailand? Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is zeker mogelijk! In Thailand zijn er veel zaken die je kunt doen, van een simpele marktstand tot aan een groot bedrijf. Als je naar Thailand gaat om zaken te doen, is het belangrijk dat je weet hoe alles werkt. In dit artikel leer je alles over zaken doen in Thailand, van de basics tot aan de meer geavanceerde onderwerpen.

Zaken doen in Thailand

Conclusie zaken doen in Thailand

Als je op vakantie gaat of als je een busreis maakt in Thailand, kom je gegarandeerd in contact met het Thaise bedrijfsleven. Dit kan soms een leuke ervaring zijn en soms heel vervelend. Onderhandelen is misschien niet iets wat u gewend bent, maar u moet proberen om spellingfouten te voorkomen bij het bespreken van de prijs met de lokale bevolking. Als er een taalbarrière is, probeer dan duidelijk te maken dat u niet bereid bent om meer te betalen dan nodig is door op de prijs te wijzen.

Back To Top